Uniek is onze masterclass voor Trainers/Coaches. Wij richten ons met name op ambitieuze trainers die in het bezit zijn van het UEFA A- B of C diploma of van plan zijn dit diploma te gaan halen.  De masterclass staat in het teken van, individueel maatwerk, verdieping, kennis delen, ontwikkelen, vernieuwen en innovatie.

Voor trainers die lang geleden de opleiding gedaan hebben is het een uitstekende gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen, terwijl trainers die graag willen doorstromen naar de volgende UEFA opleiding goed voorbereid zijn en een voorsprong zullen hebben. Tegenwoordig ligt de nadruk bij het inschrijven van een KNVB-opleiding veel meer op wat jij als Trainer/Coach gedaan hebt om jezelf verder te ontwikkelen. De Masterclass is hiervoor een unieke kans.

 

Voor wie:

  • Trainer/Coaches in het bezit van minimaal UEFA C en hoger die werkzaam zijn in het amateur- en betaald voetbal (pupillen-junioren-senioren).

 

Info:

  • Bijeenkomsten op maat met andere trainers (kennis delen).
  • Specifieke onderwerpen op maat gegeven door experts binnen de groepsbijeenkomst
  • Voorbeeld van onderwerpen: training technisch/tactisch, teamproces, conflicthantering, voeren van gesprekken, coachen, video analyse, pop plan, innovatie enz.
  • Alle Trainer/Coaches komen in onze database. Mogelijkheid tot bemiddelen in het zoeken naar een nieuwe club.
  • Opbouwen en uitbreiden persoonlijk netwerk van de Trainers/Coaches.

 

3 bijeenkomsten met de masterclass

Data 2023

Woensdag 27 september - Werkwijze Top Coach amateurvoetbal 

Woensdag 15 november  - Het analyseren van wedstrijden – gebruik videoanalyse

Woensdag 6 december.   - Coach werkzaam in het betaalde voetbal. Voetbalvisie en het ontwikkelen en implementeren van die voetbalvisie.

 

Kosten: €375,- 

 

(Na de winterstop drie nieuwe bijeenkomsten en andere onderwerpen).

 

De KNVB heeft accreditatie afgegeven aan de masterclass. Deelnemers kunnen 7 licentiepunten verdienen.