Uniek is onze masterclass voor Trainers/Coaches. Wij richten ons met name op ambitieuze trainers die in het bezit zijn van het UEFA A- B of C diploma of van plan zijn dit diploma te gaan halen.  De masterclass staat in het teken van, individueel maatwerk, verdieping, kennis delen, ontwikkelen, vernieuwen en innovatie.

Voor trainers die lang geleden de opleiding gedaan hebben is het een uitstekende gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen, terwijl trainers die graag willen doorstromen naar de volgende UEFA opleiding goed voorbereid zijn en een voorsprong zullen hebben. Tegenwoordig ligt de nadruk bij het inschrijven van een KNVB-opleiding veel meer op wat jij als Trainer/Coach gedaan hebt om jezelf verder te ontwikkelen. De Masterclass is hiervoor een unieke kans.

 

Voor wie:

  • Trainer/Coaches in het bezit van minimaal UEFA C en hoger die werkzaam zijn in het amateur- en betaald voetbal (pupillen-junioren-senioren).

 

Info:

3 bijeenkomsten met de masterclass

Woensdag 4 oktober - Werkwijze Top Coach amateurvoetbal – Anthony Correia - VV Katwijk

Woensdag 15 november - Het analyseren van wedstrijden – gebruik videoanalyse

Woensdag 6 december - Coach werkzaam in het betaalde voetbal. Voetbalvisie en het ontwikkelen en implementeren van die voetbalvisie.

Gastspreker: Tristan Berghuis- Ass. trainer Go Ahead Eagles.

 

Kosten: €375,- 

 

(Na de winterstop drie nieuwe bijeenkomsten en andere onderwerpen).

 

De KNVB heeft accreditatie afgegeven aan de masterclass. Deelnemers kunnen 7 licentiepunten verdienen.