Ook Thomas Duivenvoorden is deelnemer van de Masterclass Trainer/Coach 2021-2022!

Gepubliceerd op 16 juli 2021 om 13:30

Thomas Duivenvoorden is ook deelnemer van de Masterclass 2021-2022!

Op 16-jarige leeftijd is Thomas begonnen als jeugdtrainer bij VVSB. Daarna heeft hij als jeugdtrainer gewerkt bij Wilhelmus, Alphense Boys en ADO Den Haag. In die jaren heeft hij ook de diploma’s UEFA C en UEFA B behaald. Op 27-jarige leeftijd is Thomas aan de slag gegaan als hoofdtrainer bij DOSR (2e klasse). Na drie seizoenen heeft hij afgezwaaid en is hij assistent-trainer geworden bij Katwijk (Tweede Divisie) in combinatie met het volgen van de opleiding UEFA A.

Na S.V. Den Hoorn (1e klasse) Is hij vorig seizoen neergestreken bij FC Rijnvogels (Hoofdklasse). Komend seizoen gaat Thomas voor het tweede seizoen worden bij FC Rijnvogels.

Op dit moment is zijn grootste ambitie om successen te behalen met FC Rijnvogels. Daarna hoopt Thomas weer een stap te kunnen maken. Eén van de doelen daarbij is het volgen van de opleiding UEFA PRO.

Waar hem dat uiteindelijk brengt heeft hij slechts ten dele in eigen hand, aldus Thomas. Hij richt zich daarom op zaken waarop hij invloed heeft, zoals hard werken en continue werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling als trainer/coach.

“Jezelf ontwikkelen als trainer/coach doe je deels 'on the job' waarbij je reflecteert op je eigen handelen en feedback verzameld. Een ander belangrijk onderdeel is mijns inziens het volgen van externe opleidingen, trainingen en marsterclasses. Nieuwe inzichten zijn essentieel om te kunnen groeien. Die hoop ik dan ook op te doen bij de Masterclass 2021-2022!”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.