Afsluitende bijeenkomst Masterclass 2020-2021!

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 20:46

Tijdens de laatste bijeenkomst van dit seizoen konden de trainers gelukkig weer bij elkaar komen na 4 online sessies. Locatie was VV Heino waarvoor hartelijk dank.

Aan de hand van een door ons internationaal fictief samengesteld team, gingen de deelnemers in 2 groepjes sparren over de kwaliteiten van “hun” team. Het ene groepje was verantwoordelijk voor verdedigen eigen helft en het andere groepje voor scoren.

Welke strategieën kies je vanuit je speelwijze met de kwaliteiten binnen je team?

Hierna konden de beide groepjes hun teams t.o.v. elkaar laten “spelen” op het tactiekbord. Welke zet-tegenzet was steeds de vraag. Dit leverde veel diepgang op. Vervolgens moesten de groepen een teamtactische- en een VCT-training uitwerken en konden ze sparren over vereenvoudigde vormen waarbinnen de doelstelling getraind werd. Tot slot was er een evaluatie van de bijeenkomsten en konden de deelnemers kort vooruitkijken naar de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De bijeenkomst waarbij de deelnemers een kijkje kunnen nemen in de keuken bij een BVO schuiven we vanwege Covid-19 door naar het nieuwe seizoen.

 

De inschrijving voor het nieuwe seizoen staat nog open en er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, voor meer info:

www.football2improve.com


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.