Arjan Bults ook deelnemer Masterclass Trainer/Coach seizoen 2020-2021

Gepubliceerd op 6 mei 2020 om 16:20

Ook Arjan Bults is één van de nieuwe deelnemers van de masterclass 2020-2021.

 

Even voorstellen:

Arjan Bults is 29 jaar oud en komt uit Kampen. Op dit moment is hij actief als personal trainer/fitness instructeur. Van jongs af aan is hij al bezig met de gedachte hoe je als trainer een team beter zou kunnen laten spelen. Hierdoor is hij al vroeg begonnen met het geven van trainingen. Hij heeft er dan ook voor gekozen om naar het CIOS in Heerenveen te gaan om daar zijn trainersdiploma (Uefa B/TC II) te halen. Daarnaast heeft hij de opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding gedaan.

 

Zelf is hij begonnen met voetballen bij de jeugd van DOS Kampen en heeft daarbij alle eerste jeugd elftallen doorlopen tot en met het eerste elftal. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar KHC Kampen en heeft daar gevoetbald tot zijn 26e.

 

Op dat moment heeft hij de bewuste keuze gemaakt om te stoppen als voetballer en zich volledig te focussen op het trainerschap.

Om zich te ontwikkelen als Trainer/Coach heeft hij verschillende stages gelopen bij onder andere Flevo boys en Dos Kampen. Daarnaast is hij bij KHC Hoofd jeugd opleiding en jeugd coördinator geweest en gaf de afgelopen 6 jaar les aan de Voetballclass van het Ichthus College.

 

Als zelfstandig Trainer/coach heeft hij de leiding gehad over DOS Kampen C1,C2 & D3 en de afgelopen 2 seizoenen was hij eindverantwoordelijke bij Go Ahead Kampen o19-1.

 

Momenteel is Arjan Trainer/Coach bij SC Genemuiden JO19-1.

 

De ambitie van Arjan is om in de toekomst te starten met de UEFA A-Youth opleiding zodat hij zich verder kan ontwikkelen als trainer en als persoon. “In dit proces past de masterclass om mij verder te kunnen ontwikkelen en om nieuwe kennis van anderen op te doen en te delen” aldus Arjan.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.