Ook Stevan de Geijter toegevoegd aan de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 24 september 2019 om 19:59

Stevan is in het bezit van UEFA-B en gaat zijn vierde seizoen in als trainer bij DVS’33. De eerst twee seizoenen is hij trainer geweest van JO15-1, hij gaat nu alweer zijn tweede seizoen in als trainer van JO19-1. Stevan is geen onbekende bij DVS’33, als speler heeft hij daar tot aan de A-Jeugd gevoetbald. Enkele jaren later heeft hij nog twee seizoenen in het eerste elftal gespeeld. Waarvan zelfs één seizoen spelend in de topklasse. Verder speelde hij nog bij VV Jubbega, Oranje Nassau en Harkemase Boys.

Om zijn trainersdiploma te halen is Stevan gaan studeren aan het CIOS in Heerenveen. Hij liep stage bij de jeugd van SC Heerenveen en is tevens betrokken geweest bij de voetbalschool van Heerenveen. Stevan is niet alleen in Nederland actief geweest als trainer, maar heeft ook een aantal maanden als trainer in Amerika gezeten. Daarnaast heeft hij de jeugdopleiding in Tuvalu opgezet, als de opvolger van Foppe de Haan.

Stevan wil graag in de toekomst starten met UEFA A-Youth, hij heeft goede verhalen gehoord over de masterclass en ziet dit ook als een mooie voorbereiding. “Ik ken Roeland nog van de periode dat ik zelf voetbalde en heb veel van hem geleerd, ook als trainer. Ik wil mij graag verder ontwikkelen als jeugdtrainer en ik zie daar zeker mogelijkheden toe binnen de masterclass”, aldus Stevan.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.