Richard Tempelman neemt ook deel aan de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020.

Gepubliceerd op 6 augustus 2019 om 19:56

Na ruim 21 jaar te hebben gevoetbald, waaronder dertien jaar in het eerste van SCD’83 te Dedemsvaart, zes jaar bij HZVV in Hoogeveen en nog twee jaar bij SV Dedemsvaart, heeft Richard zich de afgelopen jaren ontwikkeld als trainer.

Richard heeft eerst twee jaar bij HZVV meegelopen als assistent trainer. Vervolgens is hij bij JVC Dedemsvaart gestart met UEFA-C en was hij trainer van o.a. JO13 en JO19. Aansluitend is Richard assistent trainer geweest van het tweede en eerste elftal van SCD’83. In dit tijdsbestek heeft hij zijn UEFA-B ook behaald. Daaropvolgend één seizoen trainer van het tweede elftal en nu gaat Richard alweer zijn derde seizoen in als hoofdtrainer van SCD’83.

Via een collega trainer heeft Richard positieve verhalen gehoord over de masterclass. Richard is nog aan het onderzoeken waar zijn grens ligt als trainer, ook met betrekking tot UEFA-A. Hij hoopt het één en ander helder te krijgen binnen de groepsbijeenkomsten en de individuele contactmomenten. “Ik wil graag geprikkeld worden, nieuwe inzichten krijgen, ik ben echt opzoek naar input vanuit verschillende invalshoeken. Het sparren met mede collega trainers zie ik als zeer waardevol en leerzaam”, aldus Richard.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.