Ook Bas Groot Wesseldijk sluit aan bij de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 14 juli 2019 om 15:08

De uit Laren afkomstige trainer, is als voetballer begonnen bij de F jeugd van de Witkampers en heeft alle teams doorlopen en uiteindelijk nog 9 seizoenen in het eerste gevoetbald. Twee jaar geleden heeft Bas de keuze gemaakt om te stoppen met voetballen, om zich te richten op zijn trainerscarrière. Bas startte met UEFA-B en combineerde dit met de functie van assistent bij HSC’21 JO19-1 . Lees verder..

Inmiddels is Bas in het bezit van UEFA-B en begint hij alweer aan zijn tweede seizoen als trainer van het 2de elftal van HSC’21. Bas vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen, zijn deelname aan de masterclass ziet hij als een investering in zichzelf. Daarnaast leest Bas veel artikelen en bekijkt hij voetbal gerelateerde beelden.

“Ik hoop binnen de masterclass kennis te kunnen delen en te sparren met de overige deelnemers. Daarnaast ben ik op zoek naar diepgang van de oefenstof en hoe deze op verschillende manieren aan te bieden. Voor de toekomst heb ik UEFA-A op mijn lijstje staan en wil ik het maximale uit mijn trainerscarrière halen. De toekomst zal uitwijzen waar mijn plafond ligt”, aldus Bas


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.