Derde groepsbijeenkomst masterclass Trainer/ Coach

Gepubliceerd op 28 februari 2019 om 10:37

Afgelopen week was alweer de 3e centrale bijeenkomst van de masterclass van Football2improve. Lees verder....

Dit keer waren we te gast bij VV Berkum die al voor de 2e keer hun ruimtes beschikbaar stelden. Waarvoor onze hartelijke dank. 

 

Tijdens de bijeenkomst stonden 2 onderwerpen centraal. 

Onderwerp 1: 

Speelwijze en formaties t.o.v. elkaar met daaraan gekoppeld kansen en bedreigingen.De deelnemers hebben in kleine groepjes discussies gevoerd waarna ze de uitkomsten gepresenteerd hebben. 

 

Het 2e gedeelte was er aandacht  voor ontwikkelen speelwijze.  Aan bod kwam onder andere: Hoe ontwikkel je deze, wat gebruik je daar allemaal voor, wanneer ben je er mee bezig, welke oefenvorm gebruik je enz.Na een algemene introductie zijn de deelnemers in 4 groepen uit elkaar gegaan om vanuit een aangegeven visie binnen het aanvallen te sparren over hoe ze daar mee om zouden gaan in een trainingsweek. Uiteindelijk werden ook hier de uitkomsten gepresenteerd. 

 

Binnenkort gaat de masterclass op bezoek bij een BVO om daar een kijkje ‘in de keuken’ te nemen. Hier kunnen de deelnemers ervaren wat er mogelijk is op top niveau maar kunnen daar natuurlijk ook nieuw ideeën opdoen.  

Tenslotte is er nog een laatste bijeenkomst waarin net als bij een aantal andere bijeenkomsten een expert uitgenodigd zal worden die met de deelnemers de diepte ingaat binnen een bepaald onderwerp.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.