Op de dag van aanvang (3-10-'22) doet ook Leroy van Doleweerd mee aan de Masterclass Trainer/Coach 2022-2023!

Gepubliceerd op 13 oktober 2022 om 09:42

Leroy van Doleweerd is 39 jaar en geboren in Utrecht. Getrouwd met Vera en hebben samengesteld 4 kinderen. Hij werkt bij defensie, waar hij 14 jaar bij de mariniers heeft gezeten. Echter door een ongeval is dit werk niet meer mogelijk en werkt hij als burger alsnog binnen defensie.

Leroy is begonnen bij OSM '75 in de E jeugd. Destijds heeft hij vanuit de C junioren de overstap mogen maken naar FC Den Bosch en tevens stage mogen lopen bij FC Utrecht. Hij heeft mogen spelen onder Willem van der Horst en William Vloet.

Op zijn 18de heeft hij besloten om te gaan werken bij defensie. Na zijn ongeluk is hij zijn oude passie, voetbal, weer gaan oppakken en is hij begonnen met het trainen van de jeugd (B-selectie) bij OSM '75. Na een aantal jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het senioren voetbal en heeft hij zijn TC2 behaald in het seizoen '20-'21.

Nu hij hoofdtrainer is bij OSM '75, zaterdag 4de klasse, heeft hij als ambitie om ook zijn UEFA A diploma te gaan behalen en wil hij elke keer stappen gaan maken als trainer.

Leroy: "Het is en blijft een hobby die te leuk is om te doen. Wat dit mij in de toekomst gaat brengen? Geen idee. Maar voor nu heb ik de volle focus op mijn eerste jaar als hoofdtrainer en vanuit daar kijk ik verder wat het mij brengt."

Leroy heeft zich aangemeld voor de Masterclass Trainer/Coach 2022-2023 omdat hij zichzelf wil blijven ontwikkelen. Tijdens de UEFA B cursus heeft hij al veel mooie nieuwe dingen mogen leren van Paul van der Zwaan en ook nu hoopt hij weer een hoop op te kunnen steken van de docenten en de mede cursisten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.