Frank Dirix is na '19-'20 opnieuw kandidaat Masterclass 2022-2023!

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 22:36

De inschrijving voor het seizoen 2022-2023 is geopend en de eerste deelnemers zijn bekend. 

Frank Dirix is na '19-'20 opnieuw deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2022-2023.

Fr

ank Dirix is in het bezit van UEFA-B en gaat zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer van K Zandhoven SK (België). Frank heeft jaren zelf gevoetbald en is inmiddels alweer 12 jaar actief als hoofdtrainer. Hij heeft het afgelopen seizoen kunnen afsluiten met een 8ste plek, waardoor K Zandhoven SK volgend seizoen wederom uitkomt in de Belgische 2de provinciale reeks.

Zijn UEFA-C en B heeft Frank in Nederland behaald. Frank geeft aan dat in België het voetbal veelal vanuit de theorie benaderd wordt, terwijl in Nederland juist het voetballen zelf centraal staat. Hierdoor heeft Frank ervaren dat de Nederlandse benadering een hele andere kijk op het voetbal heeft opgeleverd en zodoende heeft hij met zijn team mooie stappen kunnen maken. 

"Ik wil graag investeren in mijn eigen ontwikkeling en zie de masterclass tevens als een goede voorbereiding op UEFA-A. De masterclass onderscheidt zich door het voetballen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, daar hoop ik veel van te kunnen leren" aldus Frank. De interactie met andere trainers is tijdens vorige Masterclass zeer interessant en leerrijk gebleken! De Masterclass helpt mij om stappen te maken in mijn ontwikkeling als trainer en als mens.

Ik wil volgend jaar de UEFA A starten en ik wil me echt op een goede manier voorbereiden op deze cursus.

Dit afgelopen seizoen is vrij moeilijk geweest , zowel voor mezelf als voor mijn ploeg. Corona heeft ons lang parten gespeeld, zelfs op mentaal vlak.

Dit jaar wil ik met mijn groep een nieuwe stap zetten, onze spelvisie en identiteit verder ontwikkelen. We moeten een ploeg worden die een blijvende indruk maakt op onze tegenstander, zoals in het jaar waar we 80 op 90 haalden. Met aanvallend en dominant voetbal en waar onze groep een echte familie is!

Ons credo " werken, presteren, genieten" moet heel het jaar duidelijk blijven! Nooit opgeven en geobsedeerd zijn in waar we mee bezig zijn, met respect voor iedereen!! Aldus Frank.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.