De eerste kandidaten voor de nieuwe Masterclass Trainer/Coach 2022-2023 zijn bekend!

Gepubliceerd op 25 juni 2022 om 11:53

Sven Jeuriëns heeft zich voor de tweede keer aangemeld voor de Masterclass Trainer/Coach!

Hij heeft 15 jaar in het 1e elftal van Sc Millingen gevoetbald. Door een achillespeesblessure is daar helaas een eind aangekomen. Via zijn opleiding (CIOS) heeft hij jaren geleden al zijn UEFA-C behaald en is hij vanaf zijn 16de jeugdelftallen gaan trainen. Na zijn actieve carrière is hij 3 jaar trainer geweest bij het tweede elftal van Sc Millingen. Nadat hij in die periode ook zijn UEFA-B behaald is hij ook 3 jaar hoofdtrainer geweest bij Sc Millingen (4e klasse). Op dit moment is hij voor het 1e jaar hoofdtrainer bij VV Achates in Ottersum (4e klasse) en heeft hij onlangs zijn contract hier verlengd.

Sven heeft de ambitie om zijn UEFA-A te gaan halen en zichzelf verder te ontwikkelen als trainer en als mens. Hij zou graag in de toekomst op een hoger niveau werkzaam willen zijn in de voetballerij.

Sven wil bij de Masterclass Trainer/Coach 2022-2023 enerzijds een opstart maken richting het starten/ behalen van zijn UEFA-A en is hij daarnaast van mening dat door het volgen van deze masterclass dit bijdraagt aan zijn ambitie en ontwikkeling.

"De interactieve bijeenkomsten waar je samen met andere collega trainers voetbalsituaties bespreekt, analyseert en evalueert heeft mij in ieder geval tijdens de vorige deelname bijgedragen in mijn ontwikkeling. Vandaar dat ik mij ook weer opnieuw hiervoor heb ingeschreven. Je leert als trainer veel bij tijdens deze bijeenkomsten en vind ik dat je als trainer en mens nooit uitgeleerd bent. Als ik altijd 100% van mijn spelers vraag, mogen de spelers ook van mij verwachten dat ik 100% geef om de betere versie van mezelf te worden als voetbaltrainer!" Aldus Sven Jeuriëns. Hij kijk er weer naar uit!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.