Nog een nieuwe kandidaat voor de Masterclass Trainer/Coach 2021-2022, Bert van Losser!

Gepubliceerd op 24 augustus 2021 om 21:56

De meeste voetbalervaring heeft Bert van Losser de afgelopen jaren opgedaan vanaf de tribune of in de "bezemkast" als voetbalcommentator. 

Om zich meer te verdiepen in het vak als trainer is hij cursussen gaan volgen. Dat resulteerde erin dat hij het vak zo leuk is gaan vinden dat hij op lager amateurniveau en bij de jeugd trainer is geweest. Van Wesepe tot SVZW en van Enter tot BWO.

Komend seizoen staat hij bij Reunie als hoofdtrainer voor de groep. 

Voor wat betreft de toekomst is Bert geen planner van nature. Hij doet iets wel of iets niet. Naast de trainersopleiding heeft hij meerdere cursussen Mental Coaching gevolgd en het belangrijkste principe hierin is gewoon doen! Hij kijkt wat er voorbij komt en beslist dan of hij iets doet. Het moet vooral leuk en uitdagend zijn.

De reden waarom Bert zich heeft aangemeld voor de Masterclass Trainer/Coach 2021-2022 is omdat hij na de vorige deelname best wat heeft opgestoken van de cursus en hij daarnaast zijn licentie na dit seizoen moet verlengen. “Het is altijd goed om nog meer inzicht te krijgen en over het spelletje te sparren met andere voetbal liefhebbers” Aldus Bert van Losser.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.