Mats Timmerman wederom deelnemer masterclass Trainer/Coach

Gepubliceerd op 13 oktober 2020 om 17:47

Mats Timmerman sluit zich voor de tweede keer aanbij de Masterclass!

Door de actieve rol en de sterke inhoud van de bijeenkomsten, aldus Mats, heeft hij besloten om zich nogmaals in te schrijven.
Hij is erg blij met de manier waarop je jezelf kan ontwikkelen tijdens de masterclassbijeenkomsten. Elk seizoen is er weer een andere samenstelling van een groep trainers, en elke groep geeft weer andere inzichten, aldus Mats.
Mats Timmerman is in het bezit van UEFA-B en na jaren de jeugd onder zijn hoede te hebben gehad is hij nu voor het tweede seizoen de hoofdtrainer van SC Lemele.
Mats heeft zelf altijd gevoetbald bij Juventa’12 en trainde daarnaast diverse jeugdelftallen.
Door het samenvallen van zijn studie, een blessure en de opleiding UEFA-C heeft hij besloten om te stoppen met voetballen en zich volledig te richten op het trainerschap. Mats maakte daarna de overstap naar de Zweef, waar hij de JO15-1 trainde en tevens stage liep bij het eerste elftal en zijn UEFA-B behaalde. Ook was hij twee seizoenen trainer van de JO19-1 bij SVZW.
Omdat Mats zichzelf altijd wil blijven ontwikkelen is hij zelfs drie maanden verbonden geweest aan de Dutch Soccer School, waar hij trainer was van verschillende voetbalkampen in Amerika. Mats verheugd zich op de bijeenkomsten van de masterclass 2020-2021.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.