Geert Tichelaar sluit ook aan bij de Masterclass Trainer/Coach 2020-2021

Gepubliceerd op 25 juli 2020 om 14:36

Ook de 29 jarige Geert Tichelaar sluit zich aan bij de masterclass 2020-2021.

 

Geert Tichelaar is woonachtig in Zwolle en is werkzaam als docent op het Thomas a Kempis college in Zwolle. Voetbal is zijn grote passie! Sinds 2007 is hij al actief als voetbaltrainer. Hij heeft sindsdien training gegeven aan bijna alle leeftijden die je kan bedenken in allerlei verschillende samenstellingen. Van 2011 t/m 2019 was hij actief als trainer bij Be Quick '28. De laatste tweeënhalf jaar was hij de hoofdtrainer van VR1 en is hij gepromoveerd naar de Topklasse.
Sinds november 2019 is hij jeugdtrainer bij FC Dalfsen. Dit is een fusieclub waar de jeugd van ASC '62 en SV Dalfsen samen spelen. Geert is daar de trainer van JO19-1 en heeft inmiddels bijgetekend voor het seizoen 2020-2021.
Ook is hij actief als trainer van de meiden O16 van PEC Zwolle. Sinds 2018 staat hij doordeweeks met deze meiden op het veld om ze verder te helpen in hun ontwikkeling richting de beloften van PEC Zwolle. Geert heeft het geluk, zo zegt hijzelf, dat hij zijn werkzaamheden als docent en het zijn van voetbaltrainer in zijn dagelijkse leven mag en kan combineren!  Deze masterclass ziet hij dan ook als een mooie gelegenheid om zich verder te ontwikkelen als trainer.

Het mooie van deze masterclass vindt hij dat deze aandacht besteed aan je persoonlijke doelen. “Als trainer ben ik continu op zoek naar mogelijkheden om een betere trainer te worden en deze cursus gaat mij daar zeker bij helpen”, aldus Geert. In 2018 heeft hij zijn UEFA-B diploma gehaald. Zijn ambities zijn om in de komende jaren mijn UEFA-A diploma te behalen en om als trainer op een zo hoog mogelijk niveau actief te zijn.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.