Kelvin Bonhof sluit ook aan bij de Masterclass Trainer/Coach 2020-2021

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 20:36

Nog een nieuwe deelnemer aan de Master Class seizoen 2020-2021 is Kelvin Bonhof.

Kelvin is 31 jaar en woonachtig in Heino. Een aantal jaar geleden heeft hij zich laten omscholen tot leerkracht in het basisonderwijs daar is hij nu al een tijdje in werkzaam. Een erg leuke job die veel raakvlakken met mijn grootste passie heeft, namelijk het trainen en coachen van voetballers.

Als voetballer heb ik alle jeugdselectie elftallen doorlopen in Heino. Door de lichamelijke ongemakken bij de senioren is hij al vroeg het trainersvak in gegaan. Momenteel is hij nog wel in de kelderklasse te vinden als speler.

Als trainer heeft hij 11 jaar bij VV Heino gewerkt, 5 jaar als C-jeugd trainer en 6 jaar als trainer van de A1. Tussendoor was hij nog een jaar techniektrainer bij OZC Ommen. Vaak had hij een dubbelrol waarbij hij ook assistent was van een hoger elftal. Twee jaar daarvan was als assistent bij Heino 1 dat uitkomt in de eerste klasse.
Als persoon en als trainer vind Kelvin het van groot belang om je steeds te blijven ontwikkelen en daarom zoekt hij steeds naar manieren om te leren. Zijn overtuiging is dat hij van elke trainer kan leren en hopelijk zij ook van hem.

Sinds dit jaar heeft Kelvin de eer om hoofdtrainer van SV Haarle te zijn en hier zal hij ook komend seizoen werkzaam zijn. Daarnaast is hij ook werkzaam als hoofdtrainer van de jongens onder 19 van Olde Veste ‘54, dat gaat uitkomen in de tweede landelijke divisie.
“Een enorm gave uitdaging om deze teams onder mijn hoede te hebben en verder te ontwikkelen” aldus Kelvin.

Kelvin; “Mijn ambities zijn duidelijk, ik wil graag in de toekomst UEFA-A gaan halen en werkzaam zijn op een hoog amateurniveau en/of werkzaam bij een bvo jeugdopleiding. Ik hoop dat de masterclass mij gaat helpen die stap te zetten. Mijn visie op  voetbal verder uitdiepen en vormgeven. Ik kijk er naar uit te gaan starten!”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.