Manuel Schilder deelnemer Masterclass seizoen 2020-2021

Gepubliceerd op 18 april 2020 om 19:42

Manuel is in het bezit van UEFA-B (TC2) en is op dit moment voor het tweede seizoen trainer bij het 2e elftal van FC Meppel, uitkomend in de reserve Hoofdklasse.

Daarvoor is hij jaren trainer geweest in de jeugd van CSV'28 uit Zwolle en heeft daar ook een aantal jaar de VTON voetbalschool op de woensdagmiddag voor de onderbouw gecoördineerd.

Als voetballer heeft hij zijn hele carrière in de jeugd en in het eerste elftal van VSW Windesheim gespeeld waar hij seizoen 2020-2021 trainer van het eerste elftal zal zijn.

Als ambitieuze trainer wil Manuel zichzelf blijven ontwikkelen en uitdagen en denkt dat de Masterclass hierop een goede aanvulling en voorbereiding op een eventuele UEFA-A zal zijn. "Stilstaan is achteruit gaan" aldus de 40-jarige trainer en hij wil graag samen met andere trainers sparren over diverse items binnen het voetbal om hierin nieuwe inzichten te krijgen. Vooral tactische en conditionele periodisering, video-analyse en innovatieve oefenstof hebben zijn interesse.

Plezier hebben met elkaar, het uiterste uit zowel het team als op individueel vlak halen en alles met een vleugje humor, daar staat hij voor als trainer. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.