Harold Dengerink sluit wederom aan bij de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 3 oktober 2019 om 12:31

Harold is in het bezit van UEFA-B en begint aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer van SC Westervoort. Daarnaast zal Harold voor de derde keer aansluiten bij de masterclass.

Harold heeft tot aan de C-jeugd gevoetbald bij WSV Apeldoorn. Aansluitend mocht hij een jaar stage lopen bij de Graafschap om vervolgens via Vitesse bij Go Ahead Eagles te belanden. Verder heeft Harold ook bij AGOVV, SV Vaassen en VV Heerde gespeeld. Bij de laatste twee genoemde clubs en bij CSV Apeldoorn is Harold als trainer al betrokken geweest bij de jeugd. In 2010 is Harold begonnen als hoofdtrainer bij Victoria Boys. Na vier seizoenen heeft hij de overstap gemaakt naar DTS Ede, waar hij assistent trainer van het eerste elftal was. Dit combineerde Harold met het hoofdtrainerschap bij ASV Alexandria.

Harold is altijd op zoek naar mogelijkheden om spelers beter te maken. Bij SV Westervoort wordt gewerkt met video-analyse, zowel bij de wedstrijden als bij de trainingen. Harold geeft aan dat de masterclass Trainer/ Coach een waardevolle aanvulling is in de loopbaan van trainers. “Ik kan de masterclass iedereen aanraden, inhoudelijk is deze sterk. Zowel de groepsbijeenkomsten als de individuele bijeenkomsten zijn leerzaam. Er worden geen pasklare antwoorden gegeven, je krijgt stof tot nadenken, er is veel interactie tussen de deelnemers en van daaruit kun je jezelf ontwikkelen”, aldus Harold.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.