Raymond Schuurman sluit ook aan bij de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 1 oktober 2019 om 19:20

Raymond is in het bezit van UEFA-Pro en heeft als voetballer bij de jeugd van PEC Zwolle, HTC, Berkum en Be Quick gespeeld. Helaas heeft hij al op jonge leeftijd, wegens knieproblemen, moeten stoppen met voetballen. Met zijn achtergrond als gymleraar en passie voor sport, heeft Raymond al voor zijn 30ste de eerste diploma’s in het trainersvak behaald. Naast trainer is Raymond ook docent van de opleiding UEFA-C en directeur van een VMBO school.

Raymond is begonnen als assistent trainer bij Berkum, aansluitend hoofdtrainer SV Zwolle, Berkum, Go Ahead Kampen, Sparta Nijkerk, Alcides, ASV Dronten en afgelopen seizoen is hij weer teruggekeerd als hoofdtrainer bij Berkum.

Raymond heeft voor het seizoen 2019-2020, bewust gekozen om een jaar niet als trainer actief te zijn, eens kijken wat hij nu wil gaan doen. Als trainer val je vaak van het ene seizoen in het andere, inclusief wisseling van clubs, waardoor er geen of weinig ruimte is, om hierbij stil te staan.

Hierdoor ontstaat er tevens ruimte om zelf weer eens bijscholingen/ cursussen of in dit geval een masterclass te gaan volgen. “Ik vind het mooi om samen met andere trainers, stil te staan, waar sta ik nu en wat wil ik binnen de voetbal nog bereiken. Ik ben benieuwd wat daaruit komt en waar ik over een jaar zal staan”, aldus Raymond.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.