Björn Hodes is ook toegevoegd aan de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 14 september 2019 om 19:53

Na zijn carrière als voetballer bij o.a. AVC Heracles, SC Heracles, DETO, ON en SC Enschede lag de prioriteit bij zijn studie en het verder uitbouwen van zijn werkzaamheden binnen de maatschap. Björn is werkzaam als fysio- manueeltherapeut bij Fysio Haarstraat in Rijssen.

Björn is bij S.V. Enter als trainer van zijn eigen kinderen begonnen bij de jeugd en heeft toen ook zijn eerste trainersdiploma’s behaald. Voor de UEFA-B heeft hij stage gelopen bij Enter Vooruit en is daar aansluitend drie seizoenen gebleven als hoofdtrainer. In zijn derde seizoen liep Björn stage voor zijn UEFA- A bij HSC’21 en is hij  met Enter Vooruit kampioen geworden in de 2e klasse.

In het afgelopen seizoen was hij werkzaam als hoofdtrainer bij ASC’62 in Dalfsen.                            Björn is inmiddels begonnen aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij PH Almelo spelende in de 2e klasse.

Björn houdt van uitdagingen en  bekijkt  wat er in de voetballerij op zijn pad komt. “Ik heb mijn eigen visie op het voetballen en ben bezig om me als trainer verder te ontwikkelen. Vandaar mijn aanmelding voor de masterclass. Met deze twee zeer ervaren trainers en de groep trainers die zich hebben aangemeld, kijk ik uit naar mooie leermomenten”, aldus Björn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.