Niels Visser sluit ook aan bij de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 9 september 2019 om 20:39

De 46 jarige Niels Visser, in het bezit van UEFA-B, is zijn tweede seizoen als trainer van DOVO 2 ingegaan. Niels is binnen DOVO al een paar jaar actief als trainer, ook de JO16-1 en JO17-1 heeft hij onder zijn hoede gehad.

Op 5 jarige leeftijd is Niels begonnen met voetballen bij De Merino’s in Veenendaal, waar hij alle jeugdelftallen heeft doorlopen tot aan het eerste elftal. Na de start van zijn eigen bedrijf is Niels gestopt met voetballen en heeft hij verschillende jeugdelftallen tot aan het tweede elftal getraind. Aansluitend heeft hij de overstap gemaakt naar DFS uit Opheusden, waar hij trainer was van het tweede elftal. Tijdens zijn opleiding UEFA-B heeft hij hier ook stage gelopen, bij het eerste elftal.

Niels wil zich graag voorbereiden op UEFA-A. Naast het volgen van verschillende cursussen heeft hij zich ook aangemeld voor de masterclass. “Ik verwacht dat de masterclass leerzaam is en bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. De deelnemers zijn allemaal erg gemotiveerd en hebben veelal dezelfde insteek, waardoor het maximale haalbaar is. Het sparren met collega trainers, nieuwe input en getriggerd worden, daar kijk ik naar uit”, aldus Niels.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.