Leen den Boer sluit ook aan bij de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 6 september 2019 om 19:20

De in Zeewolde wonende Leen, is in het bezit van UEFA-B en HJO-B en werkt alweer een aantal jaren als video-analist en is daarnaast de nieuwe trainer van ASV Dronten JO19-1.

Leen den Boer, medeoprichter en lidnummer 2 van VV Zeewolde, is 37 jaar betrokken geweest als trainer van verschillende elftallen en was hij hoofdtrainer bovenbouw. Daarnaast heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt en is Leen fulltime video-analist.

Hij begon ruim 4 jaar terug als vrijwilliger bij NEC als video analist, en was daarna 2 seizoenen werkzaam bij Almere City. Seizoen 2019-2020 is alweer zijn 2e seizoen bij Go Ahead Eagles.

Leen kan zijn ervaringen als video-analist goed gebruiken in het coachen van ASV Dronten JO19-1. De combinatie van deze twee is zeker een aanvulling. Leen zou graag willen starten met UEFA-A en wil zich hierop goed voorbereiden. Zijn functie als trainer van ASV Dronten JO19-1 en zijn deelname aan de masterclass zijn doelgerichte keuzes geweest. “Ik wil graag het meest maximale eruit halen, er valt nog genoeg te leren. Ik ben heel benieuwd hoe andere trainers het voetbal beleven en hoe collega trainers tegen het vak coachen aankijken”, aldus Leen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.