Ook René de Visscher sluit aan bij de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 26 augustus 2019 om 20:13

De uit Almelo afkomstige René de Visscher heeft tot aan de B-jeugd gevoetbald bij PH Almelo. Daarna heeft hij tot zijn 21ste bij Heracles Almelo gespeeld. Aansluitend vijf seizoenen bij HZVV Hoogeveen en vijf seizoenen bij HHC Hardenberg (beiden destijds in de hoofdklasse, waarvan twee seizoenen afgesloten met een kampioenschap).

René zijn trainerscarrière is ook bij PH Almelo begonnen, waar hij twee seizoenen trainer was van de JO19. Vervolgens ook twee seizoenen bij HHC Hardenberg (JO19) en nog één seizoen trainer van het 2de/ beloften team van TVC’28. René gaat nu alweer zijn derde seizoen in als hoofdtrainer van ASV’57.

René is een ambitieuze man, naast hoofdtrainer en zijn werk is hij ook samen met zijn vrouw Evelien eigenaar van Luv2Move. Nog maar net in het bezit van UEFA-B en René richt zich nu alweer op de masterclass Trainer/Coach en wel om de volgende reden “Na het behalen van mijn UEFA-B wil ik me verder ontwikkelen om mezelf klaar te stomen voor UEFA-A. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de ervaringen van andere trainers en het is mooi meegenomen dat er studiepunten aan gekoppeld zijn”, aldus René.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.