Mats Timmerman ook deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 22 augustus 2019 om 12:33

Mats Timmerman is in het bezit van UEFA-B en dit seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SC Lemele. Na jaren de jeugd onder zijn hoede te hebben gehad, zal hij voor het eerst hoofdtrainer zijn van een senioren elftal, een mooie nieuwe uitdaging.

Mats heeft zelf altijd gevoetbald bij Juventa’12 en trainde daarnaast diverse jeugdelftallen. Door het samenvallen van zijn studie, een blessure en de opleiding UEFA-C heeft hij besloten om te stoppen met voetballen en zich volledig te richten op het trainerschap. Mats maakte daarna de overstap naar de Zweef, waar hij de JO15-1 trainde en tevens stage liep bij het eerste elftal en zijn UEFA-B behaalde. De afgelopen twee seizoenen was hij trainer van de JO19-1 bij SVZW.

Als ambitieuze trainer wil Mats zichzelf blijven ontwikkelen, hij is zelfs drie maanden verbonden geweest aan de Dutch Soccer School, waar hij trainer was van verschillende voetbalkampen in Amerika. De masterclass is voor Mats een mooie stap richting UEFA-A. “Ik hoop binnen de masterclass, door de interactie met andere trainers, diepgang te vinden en nieuwe inzichten te krijgen. Ik lees veel voetbal gerelateerde artikelen en ben altijd op zoek naar vernieuwing“ ,aldus Mats.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.