Rob Haveman ook toegevoegd aan de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 18 augustus 2019 om 19:13

Rob Haveman is in het bezit van UEFA-B en is inmiddels gestart met zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van SV Colmschate'33. Hij heeft al een hele voetbalcarrière achter de rug, speelde o.a. in de jeugd van De Graafschap en Willem 2 en in het eerste elftal bij WHcZ (nu FC Zutphen), Babberich, Koninklijke UD en AGOVV. In de periode dat Rob nog bij WHcZ speelde, trainde hij daarnaast al verschillende jeugdelftallen. Lees verder...

 

Pas nadat Rob is gestopt met voetballen, is hij zich actief gaan richten op het trainerschap. Hij is teruggekeerd naar Zutphen, waar hij naast het trainen van het tweede elftal ook zijn UEFA-C heeft behaald. Daarna maakte Rob de overstap naar het tweede elftal van Voorwaarts en behaalde UEFA-B. Aansluitend was hij hoofdtrainer van Warnsveldse Boys, interim-trainer bij RDC en trainer bij FC Zutphen van de JO19-1.

 

Rob die in het dagelijks leven naast trainer ook docent is, wil graag in de toekomst starten met UEFA-A. De masterclass ziet hij als een mooie voorbereiding daarop. "Ik ben erg benieuwd naar de ontwikkelingen bij andere trainers en hoop binnen de masterclass van elkaar te kunnen leren. Ik verheug me op het sparren en delen van kennis. Van daaruit kan ik beoordelen wat ik zelf goed kan inzetten en toepassen", aldus Rob.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.