Ook Roy Workel sluit aan bij de masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 om 19:14

Roy Workel is in het bezit van UEFA-B en begint alweer aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij WVV’34. Het eerste seizoen werd afgesloten met een promotie vanuit de vierde klasse B naar de derde klasse A. Zijn tweede seizoen als hoofdtrainer heeft Roy ook positief afgerond met het behalen van een zevende plek. Lees verder..

Op zes jarige leeftijd is Roy al begonnen met voetballen bij deze club. Hij doorliep alle jeugdelftallen en speelde op jonge leeftijd, gedurende 17 seizoenen, in het eerste elftal. Helaas door een zware knieblessure moest Roy stoppen met voetballen. Roy is zijn trainerscarrière begonnen bij HSC, hij trainde daar jeugdelftallen. Hij was trainer bij de B1 in de derde divisie en werd kampioen met de A1. Hij behaalde zijn UEFA-B terwijl hij assistent trainer bij het eerste elftal was.

Ook Roy heeft zich aangemeld voor de masterclass naar aanleiding van positieve verhalen van een mede collega trainer. “Ik wil mij graag verder ontwikkelen en ben opzoek naar meer diepgang, dit mis ik nog weleens. Ik zou dieper willen ingaan op de verschillende speelwijzen, welke keuzes maken andere trainers hierin”, aldus Roy


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.