Ook Albert-Mark Nagel deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 19 juli 2019 om 19:51

De 30 jarige Albert-Mark, geboren en woonachtig op Urk, is in het bezit van een UEFA-B diploma. Hij is al op jonge leeftijd begonnen met voetballen bij SV Urk, waar hij alle jeugdelftallen heeft doorlopen en uiteindelijk aantal jaar in het 2de elftal heeft gevoetbald. Zelf actief voetballen heeft hij lange tijd gecombineerd met het trainen van diverse standaard jeugdteams binnen zijn vereniging. Lees verder..

Met actief voetballen gestopt vanaf het seizoen 2015-2016 om zich als trainer/coach verder te ontwikkelen. Twee seizoenen trainer geweest van JO19-1 van SV Urk. Een zeer succesvolle periode met twee kampioenschappen (promotie 2de divisie) en in het laatste seizoen ook bekerwinst. Na een tussenjaar begint hij inmiddels alweer aan zijn tweede seizoen als trainer van het 2de elftal van SV Urk, spelend in de reserve hoofdklasse.

Albert-Mark is een gedreven en ambitieuze trainer die zich graag wil ontwikkelen en van nature zoekt naar continue verbetering. Voor zichzelf en zijn omgeving. Vandaar ook zijn deelname aan de masterclass. In zijn spaarzame vrije tijd leest Albert-Mark, ondernemer en eigenaar van recruitmentbureau Nomilk2day in Zwolle, veel relevante boeken, vakliteratuur en bekijkt online beeldmateriaal die past bij zijn visie op voetballen. “Ik wil graag nieuwe kennis opdoen en vind het hartstikke leuk om met andere ambitieuze trainers over het spel voetbal te praten”. Ik wil weer een volgende stap maken en in de toekomst deelnemen aan de UEFA-A opleiding”, aldus Albert-Mark.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.