Lourens Smids wederom deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 29 juni 2019 om 12:23

Lourens Smids, in het bezit van UEFA-B en Video Analist B, zal voor de tweede keer deelnemen aan de masterclass Trainer/ Coach.

Een aantal seizoenen geleden heeft Lourens gekozen voor zijn trainerscarrière en is gestopt als voetballer op het 1ste  elftal niveau. Dit heeft geresulteerd in een aantal mooie seizoenen bij de JO13 en inmiddels gaat Lourens zijn 2e seizoen in als trainer van Excelsior’31 JO15-1.

Het volgen van de masterclass Trainer/ Coach heeft Lourens het volgende gebracht: “Het mooie aan deze masterclass is dat er van de deelnemers een actieve houding verwacht wordt, waarbij elke deelnemer bereid is zijn ervaringen te delen. De bijeenkomsten zijn inhoudelijk erg zinvol en het sparren en kennis delen met de overige deelnemers waardevol. Wanneer ik als trainer van mijn spelers verwacht om altijd beter te worden, moet ik mijzelf ook continu blijven ontwikkelen. Daarom is deze masterclass een perfecte leerschool. Ook dit seizoen hoop ik bovenstaande uit de bijeenkomsten te kunnen halen.” aldus Lourens.

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.