Frank Dirix deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2019-2020

Gepubliceerd op 18 mei 2019 om 13:02

Frank Dirix is in het bezit van UEFA-B en gaat zijn tweede seizoen in als hoofdtrainer van K Zandhoven SK (België). Frank heeft jaren zelf gevoetbald en is inmiddels alweer 9 jaar actief als hoofdtrainer. Hij heeft het afgelopen seizoen kunnen afsluiten met een kampioenschap, waardoor K Zandhoven SK volgend seizoen uitkomt in de eerste klasse. Lees verder...

Zijn UEFA-C en B heeft Frank in Nederland behaald. Frank geeft aan dat in België het voetbal veelal vanuit de theorie benaderd wordt, terwijl in Nederland juist het voetballen zelf centraal staat. Hierdoor heeft Frank ervaren dat de Nederlandse benadering een hele andere kijk op het voetbal heeft opgeleverd en zodoende heeft hij met zijn team mooie stappen kunnen maken.

 “Ik wil graag investeren in mijn eigen ontwikkeling en zie de masterclass tevens als een goede voorbereiding op UEFA-A. De masterclass onderscheid zich door het voetballen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, daar hoop ik veel van te kunnen leren” aldus Frank.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.