Marco Hollak deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2018-2019

Gepubliceerd op 8 augustus 2018 om 19:40

Marco Hollak in het bezit van UEFA-B, gaat zijn tweede seizoen in als hoofdtrainer bij Hardenberg’85. Marco heeft al een keeperscarrière achter de rug, hij speelde bij clubs als OVC’21, OZC, HHC en HZVV. Op zijn vijftiende is hij als jeugdtrainer gestart bij OVC’21 en heeft daar elftallen t/m het 2e onder zijn hoede gehad.

 

Zijn verhuizing naar Hardenberg heeft eraan bijgedragen dat Marco de overstap heeft gemaakt om als trainer van het 2e elftal bij Hardenberg’85 aan de slag te gaan. Na twee seizoenen kon hij doorstromen naar de functie van assistent trainer bij het 1ste elftal, dit was tevens zijn stageplaats tijdens de opleiding UEFA-B.  En komend seizoen begint Marco dus alweer aan zijn tweede jaar als eindverantwoordelijke van het 1ste elftal.

 

Wanneer Marco zijn hart zou volgen, wil hij graag in de toekomst starten met UEFA-A. Maar eerst wil hij ervaring opdoen/ meters maken als trainer. Hij ziet de masterclass als een mooie tussenstap, een uitstekende manier om je te ontwikkelen met veel ervaren trainers en docenten. Zijn ambities voor de toekomst; "Ik zou graag in de toekomst bij een BVO een 1ste elftal in de jeugd willen opleiden. Dit heeft te maken met mijn ALO achtergrond als sportdocent,  waardoor ik mede met mijn didactische en pedagogische kwaliteiten heel goed bij een jeugdopleiding zou passen", aldus Marco.


«   »