Maik Angenent 20ste deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2018-2019

Gepubliceerd op 5 augustus 2018 om 19:29

De 32-jarige Maik Angenent in het bezit van UEFA-B, zal komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer zijn van S.V. Concordia Wehl, uitkomend in de 2e klasse zondag. Voor Maik een niet onbekende club want 4 jaar geleden was hij daar al trainer van het 2de elftal uitkomend in de reserve hoofdklasse.

 

Op 17-jarige leeftijd is Maik begonnen als trainer van de D1 bij S.V. Loil. Twee jaar later vervolgde hij zijn carrière bij de D1 van de Graafschap, waarna hij de overstap maakte naar de B1 en later de A1 van DZC'68 (divisie landelijk). Daarnaast heeft Maik als trainer ook het buitenland bezocht, één jaar Amerika en een stage in Engeland bij het 1ste elftal van Reading FC destijds nog onder leiding van Jaap Stam. De afgelopen drie seizoenen was Maik de eindverantwoordelijke van VVO, waarvan het eerste jaar startend in de vierde klasse en ongeslagen gepromoveerd naar de derde klasse.

 

Maik is een ambitieuze trainer die in 2019 wil starten met UEFA-A. Hij is erg gemotiveerd om deel te nemen aan de masterclass, het voeren van discussies met collega trainers over o.a. speelwijzen en opdoen van nieuwe inzichten op het gebied van trainingen vindt hij leerzaam en interessant.

 


«   »