Sven Jeuriëns deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2018-2019

Gepubliceerd op 26 juli 2018 om 21:22

Sven Jeuriëns in het bezit van UEFA- B, was de afgelopen drie seizoenen trainer van het 2e elftal van SC Millingen en zal komend seizoen eindverantwoordelijke zijn van het 1ste elftal. Daarmee wordt hij de eerste Millingse trainer van de club uit het Rijndorp.

Sven is op vijfjarige leeftijd begonnen met voetballen bij SC Millingen en is daarnaast van verschillende teams jeugdtrainer geweest. Drie jaar geleden moest hij, na jaren speler van het 1ste elftal te zijn geweest, helaas stoppen met voetballen in verband met een achillespees blessure. Voor Sven was de keuze om door te gaan in het trainersvak dan ook snel gemaakt.

Sven heeft de ambitie om in de toekomst te starten met UEFA-A, maar op dit moment ligt zijn prioriteit daar nog niet. Hij wil eerst meters maken als trainer, veel ervaring opdoen zodat zijn rugzak goed gevuld raakt. Vandaar ook zijn aanmelding voor de masterclass, als nog redelijk beginnend trainer verwacht hij veel op te kunnen steken van de groepsbijeenkomsten. Vooral de ruimte die er is om te discussiëren over voetbal gerelateerde onderwerpen spreekt Sven erg aan.


«   »