Martijn Beltman deelnemer masterclass Trainer/ Coach 2018-2019

Gepubliceerd op 6 juli 2018 om 20:41

Martijn Beltman, oud speler van Hulzense Boys, FC Twente, Excelsior'31, HSC'21 en AZSV, is in het bezit van het UEFA-B diploma. Op het moment dat Martijn vanwege fysieke omstandigheden niet meer kon voetballen heeft hij de switch gemaakt naar het trainerschap. Hij is begonnen als assistent trainer bij het eerste elftal van AZSV en na een aantal seizoenen is hij hoofdtrainer geworden van de jeugd onder de 19 jaar.

Afgelopen seizoen heeft hij de overstap gemaakt naar Excelsior'31,  waar hij net als aankomend seizoen assistent trainer is van het eerste elftal.

Martijn hoopt in de toekomst te kunnen starten met de opleiding UEFA-A bij de KNVB. De masterclass is daarop voor hem een goede voorbereiding. Tijdens de individuele contactmomenten wil hij o.a. een beeld vormen over "waar sta ik en wat heb ik nodig om aan deze opleiding te kunnen beginnen".

Zijn verwachtingen van de  groepsbijeenkomsten van de masterclass;

"Ik vind het zeer leerzaam om met collega-trainers de discussie aan te gaan over de verschillende facetten binnen het voetbal, te horen hoe andere trainers situaties aanpakken en wat hun ervaring en beleving daarbij is. Je kunt vanuit verschillende invalshoeken veel van elkaar leren, waarbij het daarna de uitdaging is zelf te filteren wat wel en niet bij je past" aldus Martijn.


«   »