Derde groepsbijeenkomst Masterclass Trainer/ Coaches. Gastspreker: Afke van de Wouw.

Gepubliceerd op 13 april 2018 om 18:43

Op maandag 09 april jl. heeft de 3e groepsbijeenkomst van de masterclass Trainer/Coaches plaatsgevonden. Lees verder...

De Trainer/Coaches kregen een uitgebreide presentatie van performance coach Afke van de Wouw.  Onderwerpen: COMMUNICATIE in de breedste zin van het woord met daarnaast  KIJKGEDRAG.  Alles afgestemd op de praktijksituaties van de deelnemers.

Naast een theoriegedeelte zijn de Trainer/Coaches ook in groepjes uiteengegaan om kennis te delen over het trainen van kijkgedrag en het bedenken van oefenvormen om dit te trainen.

Het laatste gedeelte bestond uit het delen van oefenvormen welke in de praktijk door de deelnemers gebruikt worden om de verschillende doelgebieden van Voetbalconditietraining (sprintvormen met bal, en partijvormen) binnen het ontwikkelen van de eigen speelwijze.

 

Naast een paar individuele begeleidingsmomenten voor enkele cursisten zal de laatste groepsbijeenkomst plaatsvinden op 01 mei 2018. We gaan dan met de masterclass een bezoek brengen aan BVO de Graafschap. Henk de Jong en zijn technische staf zullen dan wat gaan vertellen over hun werkwijze waarna de training bezocht gaat worden. Na afloop volgt de nabespreking van de training met gelegenheid tot vragen stellen welke de deelnemers zelf voorbereiden.

 

In het seizoen 2018-2019 start Football2improve wederom met een masterclass voor Trainer/Coaches. Voor meer informatie zie: www.football2improve.com of mail naar info@football2improve.com

 

 

 

 


«   »