Football2improve start Masterclass Vrouwelijke Trainer/Coaches

Gepubliceerd op 6 april 2018 om 10:39

Dit seizoen zijn er maar liefst 29 trainers actief deelnemer aan de Masterclass Trainer/Coach. Zij zijn verdeeld over 3 groepen op basis van diploma en niveau waarop ze werkzaam zijn. Lees verder..

Voor het nieuwe seizoen zal daar een 4e groep bijkomen waar we ons richten op maatwerk voor vrouwelijke Trainer/Coaches. Wij helpen de ambitieuze Trainer/Coach in het realiseren van haar doelen, het optimaal voorbereiden op een eventuele doorstroming richting UEFA B/A en het werken op een zo hoog mogelijk niveau.

 

Naast 2 mogelijke individuele momenten bestaat de Masterclass uit 4 groepsbijeenkomsten waar trainers elkaars werkwijze vergelijken, sparren, kennis delen maar waar ook op het gebied van tactiek de diepte in gegaan wordt. Verder brengen we een bezoek aan een trainer van een BVO waarbij de trainers vragen kunnen stellen en inzicht krijgen in de mogelijkheden en taken die horen bij het werken op dat niveau. Ook kunnen de trainers ten alle tijden telefonisch contact opnemen voor advies of om te sparren.

 

Deelnemers ontvangen aan het einde van het jaar 6 KNVB licentie punten.

 

Voor meer info: https://www.football2improve.com/masterclass-trainer-coach

Of mail ons info@football2improve.com


«   »