Tim Strandstra doet ook mee met de Masterclass Trainer/Coach 2022-2023!

Gepubliceerd op 1 oktober 2022 om 19:50

Tim Strandstra is 22 jaar oud en afkomstig uit Akkrum (Friesland). Hij is werkzaam bij sc Heerenveen Vrouwen, assistent trainer bij Sc Heerenveen Vrouwen het 1e en Trainer/ Coach van Jong sc Heerenveen Vrouwen. 

Hij is zelf begonnen als voetballer bij VV Akkrum en door gegroeid naar VV Heerenveen rond de O15 en daar heeft hij zijn eerste stappen gemaakt als trainer. Hij heeft hier verschillende teams getraind in de midden en onderbouw. In zijn tijd op het CIOS ook in zijn eerste jaar stage gelopen bij VV Heerenveen en daarna heeft hij zijn UEFA C en UEFA B gehaald bij sc Heerenveen Vrouwen. Na zijn opleiding op het Cios is hij aan de slag gegaan als trainer/ coach bij sc Heerenveen Vrouwen en heeft hij zich van onderaf ( O16 ) opgewerkt naar inmiddels assistent trainer bij het 1e elftal en trainer/ coach van de beloften.

Tim: "Mijn ambities zijn om komend seizoen mijn UEFA A Youth te halen en zie de masterclass als een perfecte tussenstap om mezelf te blijven ontwikkelen. Op deze manier kan ik me maximaal voorbereiden voor de toelatingsprocedure van de Uefa A Cursus."

Ook deelnemen aan de Masterclass Trainer/Coach 2022-2023? Maandag 3-10 sluit de inschrijving en  gaat tevens de eerste bijeenkomst plaatsvinden bij Robur et Velocitas te Apeldoorn.

Pascal Diender, trainer van HHC Hardenberg is de eerste gast van de 5 bijeenkomsten.

Schrijf je nog snel in! (7 KNVB licentiepunten)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.