Ook Tom Schipper neemt deel aan de Masterclass Trainer/Coach 2022-2023!

Gepubliceerd op 3 september 2022 om 20:33

Tom Schipper, getrouwd met Alfie en papa van 4, runt in het dagelijks leven een kinderkleding zaak voor speciale gelegenheden.

Als voetballer heeft hij zijn jeugdopleiding gehad bij Berchem sport. Daarna heeft hij gespeeld voor Wuustwezel, Willebroek, Londerzeel, KFCO Wilrijk en is hij nog 2 keer vaker uitgekomen voor Berchem Sport. 

Vanwege blessureleed is Tom op 34 jarige leeftijd gestopt met voetballen.

Na wat aftastende jaren welke functie Tom zou willen bekleden in het voetbal is hij door het starten met een trainerscursus tot het inzicht gekomen dat hij toch echt coach wilde worden.

Als trainer is hij werkzaam geweest bij ELITE JEUGD Beerschot (2jr), Gooreind VV -1e provinciale Antwerpen (2jr), City Pirates Antwerpen -3e amateurs Vlaanderen (3jr), Lyra Lierse -3e amateurs Vlaanderen (3jr) en nu is hij voor het 2e jaar werkzaam bij R. Capellen FC - 2e amateurs Vlaanderen.

Echt plannen heeft Tom niet als coach. Elke dag plezier behalen uit je werk en haalbare doelen realiseren met je team, maken dat je als coach kan blijven functioneren en resultaten kan behalen, aldus Tom. 

Hij heeft zich ingeschreven voor de Masterclass Trainer/Coach omdat hij ook eens de Nederlandse opleiding wil ervaren. Hij is benieuwd naar het onderlinge dialoog, onderlinge uitdagingen en de gesprekken met andere coaches.

Ook de tactische variaties interesseren hem aangezien in België steeds de 4-3-3 heilig wordt verklaard.

Ook inschrijven voor de Masterclass Trainer/Coach 2022-2023? Ga dan naar www.football2improve.com 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.